Створено «Фонд захисту Батьківської землі»
Повернутися

Дорогі наші студенти, науково-педагогічні і педагогічні працівники, керівники факультетів, коледжів, структурних підрозділів з великою вдячністю інформую вас, що ваша допомога в облаштуванні захисних споруд, маскувальних сіток, металевих пристосувань, зборі продуктів, одягу, постільних приналежностей, матраців, подушок, посуду є дуже потрібною для захисників батьківщини, а також для допомоги людям в великих містах, селищах та селах, які відчувають гостру потребу в продовольчих та медичних товарах. Ваш фінансовий внесок у створений при університеті «Фонд захисту Батьківської землі» на сьогодні склав 800 000 грн.

Разом із ректором Університету Віктором Мазуром, проректорами С. Лутковською, І. Гончарук, Л. Спірідоновою, А. Шиньковичем, директором адміністративно-господарської частини С. Прищепою, студентами М. Міщишиною, Д. Горковець, А. Рибчинським, сьогодні передали 400 тис.грн. прикордонникам на закупівлю тепловізорів і дрона, 250 тис.грн. обласній військовій адміністрації на зміцнення територіальної оборони, 150 тис.грн. поліції області.

Щиро дякую стейкхолдерам ВНАУ, які активно допомагають захисникам. Наприклад стейкхолдери В. Віт, М. Шарко, В. Корець, Т. Кіфа, І. Волковський за рахунок своїх приватних підприємств на 2 000 000 грн. закупили вершкового масла і передали лікарням, вінницькому військовому госпіталю та госпіталю інвалідів війни, людям у своїх селах. В даний час ними організовано виготовлення 10 тон різних видів крупи (горохова, гречана, кукурудзяна, ячмінна, пшенична) та 3 тони соняшникової олії, а також інші продуктові набори для передачі в обласний фонд військової адміністрації для міст Києва, Харкова, Миколаєва, Вінниці та ямпільчан.

Окремо звертаюсь до наших науково-педагогічних працівників, студентів, батьків, які скористалися законним правом виїхати тимчасово за кордон для безпеки та збереження життя дітей (жінки; чоловіки до 18 і після 60 років) проявіть свою українську бізнесову жилку, організуйте там, за кордоном, закупівлю медикаментів, тепловізорів, шоломів, розвантажувальних жилетів, дронів - вони дуже потрібні сьогодні нашим захисникам.

Автомашинами доставте закуплене на кордон України (найкраще Могилів-Подільський або в інший митний пост, але поближче до нашої рідної Вінницької області), а тут проведемо з вами обмін товар-гроші. Хто відгукнеться на дане прохання, про всі деталі домовляйтесь з нашими проректорами по телефонах:

Email: rector@vsau.org

Директорів коледжів прошу продовжувати харчування на блок-постах. В звязку із заповненням всіх підготовлених кімнат переселенцями з інших областей (на сьогодні в гуртожитках вже розміщено 500 осіб), організуйте комісійно із представниками студентів перенесення комп’ютерів, книг та інших особистих речей із кімнат в окреме сховище і підготуйте додатково ще 1000 місць для поселення. Включаючи облаштування спортивних та актових залів.

Все буде Україна!