Відбулося розширене засідання ректорату ВНАУ
Повернутися
Разом із ректором університету Віктором Мазуром провели 28 лютого розширене засідання ректорату Вінницького національного аграрного університету за участі проректорів, деканів, директорів коледжів та інших членів ректорату. Звернулися до університетської спільноти:
- У цей тривожний для країни час ми маємо зберегти єдність, спокій, проявити високу відповідальність, виконуючи свої функціональні обов'язки. Коротко обговорили наступні важливі питання:                             
НПП , студенти, аспіранти та інші працівники відповідно до наказу Міністра та ректора університету знаходяться на канікулах до 9 березня. Керівництво факультетів, коледжів, підрозділів, керівництво ВНАУ забезпечують функціонування інфраструктури закладу.  
- Нами підготовлено 1000 місць в гуртожитках по місцю розташування коледжів та факультетів. Також, в приміщеннях по вул. Сонячній і в коледжах функціонують цілодобово підвальні приміщення для населення під час оголошення тривоги.  
Звернувся із проханням до проректорів, деканів, директорів коледжів відповідально і спокійно продовжувати здійснювати свої функціональні обов’язки,  активно співпрацювати із місцевими органами влади по виконанню необхідних дій, які диктуються воєнним станом.  
- Зараз, як ніколи, потрібна організованість, дисципліна і дотримання управлінської вертикалі! Наголошую, управлінської вертикалі. Ви знаєте, що в нас дуже багато ініціативних і розумних. Цей потенціал гріх не використати, але тільки на рівні внесення і обговорення ініціатив. А виконувати потрібно рішення військової адміністрації. Бо,  начебто і добре, що  багато хто почали піднімати свої дрони в повітря, але наскільки це нанесло шкоди у виявленні нашими спецслужбами розвіддронів лазутчиків, важко навіть подумати. Дехто вже почав з'являтися із цивільних з мисливською зброєю біля магазинів, житла людей без запобіжників. Звернути увагу також потрібно на любителів носіння військової форми (піксель). Давайте віддамо цей пріорітет нашим військовим і силовикам. Стосовно загонів самооборони, прошу вас діяти відповідно вказівок військової адміністрації, військоматів і територіальної оборони. Тут самодіяльність теж може нашкодити.  
- Виконуємо всі мобілізаційні вимоги військоматів стосовно поставки технічних засобів. Але прошу, у зв’язку з цим, прийняти всі міри для проведення ремонту автомобілів і тракторів, які вже не використовувались, оскільки науково-дослідні землі мають бути оброблені і засіяні, а тваринництво нагодоване. Використайте також можливість запросити допомогу технікою, яка є в приватній власності наших співробітників, батьків студентів.  Приклад в цьому демонструє керівництво Ладижинського коледжу та Науково-дослідного господарства «Агрономічне».
|