З Великоднем!
Повернутися


Дорогі друзі, колеги, земляки!!!

Україна, як і весь світ, переживає сьогодні складні часи випробувань. У такий нелегкий час ми зустрічаємо найвеличніший день для християнського світу – Воскресіння Христове.
Великдень символізує перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Особливого відтінку набувають ці істини цією Пасхальною весною, змушуючи нас задуматись: за якими законами людської моралі ми живемо, чи завжди сповідуємо споконвічні духовні цінності, чи готові нести в цей світ лише добро і любов, як вчить нас Всевишній.
Світле Христове Воскресіння нагадує нам про духовне відродження, прагнення до душевної чистоти і гармонії!
Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але і добрими справами милосердя.
Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо його, щоб благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток, спокій, благополуччя та душевну велич.
Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли стануть щирими і добрими, світлими та чистими, освячені любов’ю до ближнього.
Нехай Світло Воскресіння Христового дає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в щасливий завтрашній день.
Бажаю Вам, нехай Ваше життя буде чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як барвиста українська писанка!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою
Григорій Калетнік