Шановні виборці!
Повернутися

Шановні виборці!


Я прийняв рішення балотуватись у народні депутати України. Я ніколи не ховався за рейтингами партійних брендів, тому, як завжди, йду самовисуненням. Для мене головним була підтримка і довіра виборців округу.
Україна проходить непростий шлях становлення, тому вважаю, що сьогодні, як ніколи, країні потрібні депутати з досвідом державотворення та державного управління, адже люди вимагають справжніх змін, а не популістських гасел. Суспільство сьогодні вимагає створення нових правил управління країною, заснованих на принципах чесності і моралі, які здатні побудувати гідне життя кожного українця - верховенство права, рівність всіх перед законом, безпека, подолання бідності, доступ до якісної медицини, освіти, духовності та встановлення миру.
Не змінюю своєї думки про те, що депутатом має бути людина, яка є, насамперед, особистістю, професіоналом, має досвід і бажання забезпечувати соціально-економічний розвиток держави, як основу підвищення рівня життя людей, разом із вирішенням актуальних питань сьогодення.
Я маю досвід успішного керівництва сільськогосподарськими підприємствами, державними установами, навчальними закладами і неодноразово доводив, що вмію відстоювати права та інтереси своїх виборців. 
Ви двічі висловлювали мені високу довіру, що дало змогу нам разом втілити чимало проектів у життя: газифікувати населені пункти, ремонтувати та реконструювати ФАПи, школи, лікарні, дитячі садочки, спортивні школи, будинки культури, дороги.
Мені вдалося відстоювати інтереси людей на найвищому законодавчому рівні, шляхом написання більше 70-ти цілісних законопроектів, 50 з яких були прийняті Верховною Радою України, підписані Президентом України і діють нині як Закони України. 
Будучи народним депутатом 4-ох скликань, головою Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, я всі свої зусилля завжди спрямовував на збереження нашого основного ресурсу – української землі, на закріплення права виключно українських громадян володіти землею.
Мої пріоритети роботи у парламенті завжди були і залишатимуться незмінними:
- відстоювання інтересів людей Іллінецького, Липовецького, Немирівського, Погребищенського і Оратівського районів;
- будівництво та ремонт доріг;
- державна підтримка фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств та підприємств переробної галузі;
- належна підтримка молоді, яка повинна мати доступ до отримання вищої освіти та забезпечена роботою за набутою спеціальністю. Можливість реалізувати себе у власній країні, на своїй Батьківській землі!
- наполягатиму на прийнятті Законів, що забезпечать різке зростання економіки держави. Як наслідок, суттєве збільшення заробітних плат, пенсій, стипендій! Зменшення комунальних платежів.
- забезпечу всі законодавчі кроки, аби медицину повернути до людей і зробити її доступною;
- внесу до Верховної Ради України законопроекти щодо відновлення та розвитку культури і спорту;
- докладу всіх законодавчих зусиль, щоб досягти миру зі збереженням цілісності нашої держави, а військовослужбовці і армія були забезпечені за стандартами НАТО!
- об’єднавшись із підготовленими, високопрофесійними, моральними, правдивими і відповідальними колегами у Верховній Раді України, забезпечимо повернення людей і територій у рідну неньку Україну;
- завершу розпочаті проекти допомоги територіальним громадам округу.
Вірю, що спільними зусиллями нашого працьовитого і терпеливого народу, єдністю та силою духу ми зможемо захистити нашу державу, відновити її економічну могутність. Разом ми зробимо так, щоб кожен громадянин почував себе комфортно і безпечно на своїй Батьківській землі.
Зроблю все для виконання своєї передвиборчої програми з метою покращення життя моїх земляків!

З повагою -
Григорій Калетнік