Зі світлим святом Великодня!
Повернутися

Дорога університетська родино!

Наближається найвеличніше свято для кожного християнина - день світлого Воскресіння Христового!

Для нашого народу це свято особливе, адже відразу з прийняттям християнства у давньому Києві воно стало для наших попередників символом перемоги життя над смертю, добра над злом, надії над відчаєм. І щороку напередоді Великодня доля перевіряє нас на мужність і мудрість. Сьогодні ми пов'язуємо Великдень зі змінами, які вже постукали у наше життя і щиро просимо у Бога підтримки, поради, прощення і терпіння.

Нехай оновлений світ буде для вас лагідним, як весняні квіти, добрим, як тепле сонце, надійним, як великодні дзвони, які освячують наше життя. Щиро сподіваємось, що ви зустрінете Воскресіння Ісуса Христа у здоров'ї, радості, мирі. Нехай праведне світло всеосяжної жертовної любові оберігає вас від усього зла, дарує надію і впевненість, об'єднує ваші родини навколо священного таїнства і приносить найбагатші плоди вашої самовідданої щоденної праці!

Великої світлої радості вам, віри, надії, любові і миру! Хай Господь благословить вас, а магія свята подарує вам наснагу до самовдосконалення і зростання. Хай гучне "Христос Воскрес!" єднає ваші серця, а відчуття свята Великодня завжди відкриває вам шлях до істини і справедливості, надихає й підтримує вас у щоденній боротьбі.

 

Христос Воскрес!

З повагою 

Григорій Калетнік