З Днем медичного працівника!
Повернутися
 На всіх етапах історичного буття найгуманнішою, найблагороднішою сферою людської діяльності була і залишається праця лікаря. Щодня й щохвилини Ви рятуєте і даруєте людям найцінніше – життя, а за цим стоять недоспані ночі, потужна інтелектуальна праця й нечувана фізична витривалість. Нині Ви відчуваєте усі складнощі реформаторських перетворень у сфері медицини.
Досі болючими залишаються питання фінансування медичних закладів, оновлення технічної бази, а особливо актуальною є проблема забезпечення гідної оплати праці.
Не реформаторськими обіцянками, а реальними справами у 2012 році вдалось врятувати не одне життя територіальних громад Іллінецького, Липовецького, Оратівського, Погребищенського, Немирівського районів, у яких 8 медичних реанімобілів, укомплектованих апаратурою УЗД, ЕКГ та іншим сучасним обладнанням надавали для тисяч людей безкоштовну діагностику та консультації кваліфікованих лікарів. 
Однак добра справа, яка проводилась без будь-якої фінансової участі держави, проіснувала лише 2 роки, і вже в березні 2014 року "новітні реформатори" відібрали можливість у простих сільських людей на якісну діагностику і лікування, анексувавши реанімобілі для своїх цілей. Дуже шкода, що Вас, шановні медики, залишили сам на сам із проблемами наших громадян.
Тож у цей день, дорогі працівники медичної галузі, зичу Вам витримки й оптимізму, наснаги та віри в краще. Нехай щоденна праця на благо наших громадян приносить Вам задоволення й радість, а людська вдячність і шана надихають на подальші успіхи й професійні здобутки!
Зі святом!

З повагою
Григорій Калетнік