Творчі колективи ВНАУ презентували перед коледжами патріотичну програму з нагоди 70-ої річниці Перемоги
Повернутися
З нагоди 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі з тематичною мистецькою програмою «На честь ветеранів, заради миру і добра!» студентами ВНАУ була ініційована патріотична акція, яку схвально підтримав Президент ВНАУ Григорій Миколайович Калетнік. 
 
В рамках акції було проведено ряд зустрічей. Так, 05 травня відбулася зустріч зі студентами, працівниками та гостями - ветеранами, дітьми-війни в Ладижинському та Верхівському сільськогосподарському коледжах ВНАУ. 06 травня творчі колективи ВНАУ радо приймали в Немирівському коледжі будівництва та архітектури і в Брацлавському агроекономічному коледжі ВНАУ. 07 травня з тематичною програмою «На честь ветеранів, заради миру і добра!» учасники мистецьких колективів Центру культури та дозвілля університету виступили у Чернятинському коледжі ВНАУ. 
 
Вдячною синівською любов’ю до героїв-ветеранів та глибокою вдячністю їм за Велику Перемогу сповнені серця студентів, які виражали свої почуття в кожному мистецькому номері. 
 
Після виступу артисти-студенти Вінницького національного аграрного університету мали чудову нагоду поспілкуватися зі студентами структурних підрозділів ВНАУ. Господарі із задоволенням презентували рідні навчальні заклади: розповіли про свої наукові та творчі досягнення, показали затишні аудиторії, їдальні. 
 
12 та 13 травня творчі колективи Вінницького національного аграрного університету виступлять з тематичною мистецькою програмою перед колективами Могилів-Подільського технолого-економічного та Вінницького технологічно-промислового коледжів ВНАУ. Початок о 12:00 год. Запрошуємо разом із нами відзначити 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі.