Ганна Аврамівна нещодавно відсвяткувала своє 90-річчя
Повернутися

Пасічнюк Ганна Аврамівна нещодавно відсвяткувала своє 90-річчя. Ця проста жінка-селянка с. Адамівка навіть в свої поважні роки всю роботу по господарству виконує сама. Доглянуті подвір'я, хата, сад, затишок і чистота в оселі. 

За своє життя, каже Ганна Аврамівна, довелося спізнати всякого, як і сотням — сотням тисяч її ровесників. Був і холод, і голод, але їй вдалося вистояти перед усіма випробуваннями долі. Десятки кращих років віддала праці біля землі у тутешньому сільськогосподарському підприємстві в буряківничій ланці та на фермі за що має шану та повагу односельчан. За своє життя разом зі своїм чоловіком, Андрієм Адамовичем учасником бойових дій, виростили чотирьох дітей, які разом з ним на даний час відійшли в майбуття, але має трьох онуків і вісім правнуків, які часто навідуються до оселі бабусі та допомагають їй в усьому. 

Прийшли привітати Ганну Аврамівну помічники народного депутата України Григорія Калетніка, квіти, подарунки, щирі й теплі вітальні слова були адресовані іменинниці. За це ювілярка дякувала народному депутату України Г.М. Калетніку за привітання з нагоди 90-річчя, за турботу і увагу з якою він відноситься до людей похилого віку, знаходить час, щоб привітати. Побажала йому міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у всіх починаннях.