День знань у школі-гімназії №23
Повернутися
Помічники народного депутата України Григорія Калетніка відвідали школу-гімназію №23 для того, щоб привітати батьків, учителів та учнів з Днем Знань. 
 
Відчувалось, що діти прониклися атмосферою свята і готувались до нього не один день, адже школа була прикрашена дуже патріотично: жовто-блакитними кульками, стрічками, дівчата прикрашали волосся аксесуарами з кольорами прапору і навіть першачки одягли вишиті сорочки, а у руках всі присутні тримали українські прапорці. Картина була дійсно мальовничою і вселяла віру у те, що разом – ми єдиний і мужній народ, який здолає всі негаразди.
 
Не можна було не згадати під час проведення урочистої лінійки і про горе, яке торкнулось кожну сім’ю у нашій країні. Пам’ять всіх загиблих вшанували хвилиною мовчання. Школу-гімназію №23 теж торкнулась біда, адже в лавах її учнів є дівчинка – Білошкурська Анастасія Валентинівна, учениця 6-Б класу. Вона навчається в історичному класі і до цього літа мріяла стати юристом, але з травня - єдиною її мрією є повернути батька, який героїчно загинув 29 травня поблизу Слов’янська в районі проведення АТО.
 
Валентин Білошкурський був кулеметником у спецпідрозділі «Ягуар» та знаходився у гелікоптері, який після розвантаження продуктів харчування та проведення ротації особового складу на п’ятому блокпосту, повертаючись з району гори Карачун, зазнав обстрілу, що вівся з лісосмуги, та був підбитий. Валентин загинув, а вдома з тривогою у душі безсонними ночами його чекали дружина та донечка.
 
Григорій Калетнік підтримує зв’язок із сім’єю загиблого, надавав матеріальну допомогу, але сьогодні – 1 вересня, депутат приготував для Насті подарунок, який допоможе їй у  навчанні, адже неодноразово, під час спілкування, мама дівчинки турбувалась про те, що зараз дорогі підручники, а більшість із них у електронному вигляді. Саме тому Анастасія отримала у подарунок планшет. 
 
Звичайно, навіть такий подарунок не зможе замінити дитині батька, але таким своїм вчинком Григорій Калетнік показав, що навіть у такій скрутній ситуації ми мусимо підтримувати один одного, адже такі герої воюють і гинуть за нашу свободу, за нашу країну. На сьогодні, ми зобов’язані зробити все, що від нас залежить для того, щоб родини наших героїв завжди відчували себе захищеними і потрібними. 
 
Весь український народ буде молитись і просити Бога, щоб у нашій Україні запанував мир та спокій, у кожному її куточку, у кожній родині та в кожному серці.