Свято першого дзвоника у Якимівській та Скальській загальноосвітніх школах
Повернутися
Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день, кожна мама, батько, дідусь чи бабуся– прокинеться, як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж поки видно її дитя.

На свято першого дзвоника у Якимівській та Скальській загальноосвітніх школах, що в Оратівському районі, на подвір′ї зібралася вся шкільна громада. Лунала урочиста музика, звідусіль було чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями.  

Незабаром прозвучали позивні, що проголосили початок свята. Завітали на свято також і почесні гості, помічники народного депутата Верховної Ради України Григорія Миколайовича Калетніка, які за його дорученням привітали усіх учнів, вчителів, батьків і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Саме їм, першокласникам, було вручено цінні подарунки на згадку про цей хвилюючий день. А на школярів, які є активними учасниками шкільних спортивних команд також чекав цінний подарунок.
Не обійшли увагою першого вересня і вихованців дошкільних навчальних закладів району. Відвідали Бугаївський та Скальський дитячий садочки. В подарунок - книги, олівці фломастери, іграшки та солодощі - радості малечі не було меж. А на адресу народного депутата звучали слова безмежної вдячності за справжнє батьківське піклування.