Народний депутат України Г.М. Калетнік привітав з Днем знань ЗОШ м. Немирова та с. Ковалівка
Повернутися
Строкатий килим із квітів і білих бантиків, радісні першокласники, вже зовсім дорослі учні випускних класів та, звичайно ж, дзвінок-дзвіночок, особливо гулко звучний в осінньому повітрі, - ці прикмети Дня знань важко сплутати з рисами якогось іншого свята.

День знань відкриває новий навчальний рік для всіх без винятку учнів. Але школярі різного віку сприймають це свято по-різному. Колишні вихованці дитсадків хочуть пошвидше всістися за парти і дізнатися про все на світі. Хлопці середніх класів, вже звиклі до шкільної рутини, тужать за канікулами, які пролетіли так швидко. Сумно і випускникам, але з іншої причини: вони розуміють, що це останній День знань в стінах рідної школи.

Не варто забувати, що День знань - свято не тільки для учнів та студентів, а й для їхніх наставників: шкільних вчителів і викладачів навчальних закладів. А також для батьків, які теж дуже хвилюються, особливо батьків першокласників і першокурсників.

Народний депутат України Григорій Миколайович Калетнік ніколи не забуває привітати школярів та педагогів Немирівщини з початком навчального року. Цього року його помічники та волонтери побували в навчально-виховному комплексі «ЗОШ І –ІІІ ступенів№2- ліцей» м. Немирова та у навчально-виховному комплексі «ЗОШ І –ІІІ ступенів -  ліцей»  с. Ковалівка. Від імені народного депутата вони вручили першокласникам пам’ятні блокноти, а учням навчальних закладів - набір м’ячів, побажали учням та вчителям щасливої дороги в країну знань, успіхів у навчанні та праці, мирного неба.

Цього ж дня помічники народного депутата Г.М. Калетніка побували дошкільних навчальних закладах сіл Кудлаї та Сподахи, де передали від народного обранця вихованцям дитячих установ солодощі.
 
Учнівські, педагогічні колективи навчальних та дошкільних закладів, батьки  щиро дякували народному депутату України за постійну допомогу та підтримку, побажали  йому плідної праці задля блага України.