Початок навчального року та всесвітній день знань
Повернутися
Шановні педагоги, дорогі учні! 

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Саме такими словами в Погребищенській ЗОШ №2 та Гопчицькій ЗОШ І-ІІІ ст. першокласників, які вперше переступили шкільний поріг, учнів та педагогічний колектив, привітали помічники народного депутата України Калетніка Григорія Миколайовича. У свої виступах на шкільній лінійці вони зазначили, що Григорій Миколайович бажає  першокласникам, для яких сьогодні пролунав перший шкільний дзвінок, одинадцятикласникам, яким незабаром доведеться самостійно обирати професійний шлях та усім учням, які сьогодні сядуть за шкільні парти обов’язково досягати своєї мети та ніколи не зупинятися на дорозі знань, адже вона цікава і нескінченна.

Також Григорій Калетнік щиро дякує усім вчителям за щоденну  титанічну працю, адже вчителі не лише щедро діляться своїми знаннями з учнями, а й  виховують молоде покоління патріотів нашої держави. З гучними аплодисментами та радісними посмішками прийняли школярі цінний та беззаперечно корисний подаруноквід народного депутата – комплект спортивних м’ячів.

Не залишились без дарунків у цей радісний день і дошкільнята дитячого садку №3 м. Погребища та дитсадку  с. Гопчиця, дітлахи отримали привітання та солодощі від народного депутата.