Нещодавно дев'яносто років виповнилося Зеленюк Клавдії Демидівні, жительці м. Погребище
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/IMG_2369-1.JPGНещодавно дев'яносто років виповнилося Зеленюк Клавдії Демидівні, жительці м. Погребище. На ювілей зібралася вся родина, яка складається з 3 дітей (дві доньки й син), 3 онуків та 3 правнуків, вони постійно навідуються та допомагають Клавдії Демидівні. Доглянуті подвір'я, хата, сад, квітник, затишок і чистота в оселі, а ще й на городі можна спостерегти повну гармонію.

За своє життя, каже Клавдія Демидівна, довелося пізнати всякого, як і сотням тисяч її ровесників. Був і холод, і голод, але, очевидно, прийшла у цей світ під щасливою зорею, отож вистояла перед усіма випробуваннями долі. Сорок два роки віддала праці на цукрокомбінаті бухгалтером і в холодні зимні дні та негоду доводилось щоденно ходити на роботу. Разом з чоловіком, Олексієм Сергійовичем, учасником бойових дій ВВв, який на даний час відійшов у майбуття, прожили довге та щасливе життя, хоча й довелось пізнати різних випробувань на своєму життєвому шляху. Своєю невтомною працею та сумлінним ставленням до праці ювілярка заслужила шану й повагу від односельців.

Також вшанувати ювілярку, її поважний вік прибув помічник народного депутата України Григорія Миколайовича Калетніка, побажав їй міцного здоров’я, щастя і довголіття, родинного затишку і благополуччя, любові рідних та близьких, добра і земних щедрот. Зеленюк Клавдія Демидівна в свою чергу висловила слова вдячності народному депутату за привітання з нагоди її дев’яносторіччя та подарунки.

http://www.kaletnik.com.ua/img/IMG_2372-1.JPG