Особливу увагу і турботу приділяє Григорій Калетнік дітям із особливими потребами
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/До новини.jpgВже не один рік поспіль народний депутат України Григорій КАЛЕТНІК не залишає своєї уваги родину Туркіних.

12 липня 2014 року депутат відрядив своїх помічників до села Скитка аби привітати Вікторію Туркіну з чотирнадцятиріччям та в черговий раз дати цій талановитій дівчинці з особливими потребами, надію на краще і впевнити її, що вона обов’язково подолає хворобу. А ще подякувати її за відмінне навчання та золоті руки, якими вишиває картини і побажати міцного здоров’я, благополуччя та подарувати подарунки.

Перша розмова до Вікторії почалась словами: «Разом нам все під силу» і з того часу та до нині народний депутат піклується про стан здоров’я дівчинки. Передав їй крісло–коляску, яка дійсно стала їй у пригоді. Завжди у курсі справ родини Туркіних. Така підтримка потрібна Вікторії зараз, аби вона відчувалася потрібною та упевненою у завтрашньому дні.

Сама ж іменинниця з радістю зустріла помічників депутата, здається, вона виглядала їх ще з спозаранку. Розповідала про свої здобутки у навчанні, які підтверджувались похвальними листами, ділилась враженнями та мріями і щиро дякувала Григорію Миколайовичу за опіку і щорічні гостинці
http://www.kaletnik.com.ua/img/До новини2.jpg