Щире та надзвичайно душевне свято відзначали учасниці народного аматорського фольклорно-етнографічного колективу «Кумасі» - 65 річний ювілей свого керівника Бистріцької Ніни Григорівни.
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/2014-06-15 13.37.09-1.jpgЩире та надзвичайно душевне свято відзначали учасниці народного аматорського фольклорно-етнографічного колективу «Кумасі» - 65 річний поважний ювілей свого керівника Бистріцької Ніни Григорівни.

Ця мила, наповнена великим потенціалом позитивної енергії жінка, у свій вік, як соловейко, виспівує пісень, є незмінним організатором усіх заходів, що відбуваються у будинку культури, а ще справжня сільська трудівниця, яка разом з чоловіком народила, виховала та виростила двоє дітей і тепер є найкращою бабусею для онуків.

Впродовж усього життя Ніна Григорівна є першою у селі коровайницею, випічка якої – то витвори мистецтв, що займають призові місця на організованих у районі та області оглядах. Готує найсмачніші в селі борщі та вареники, бо в усьому є частинка її душі та серця. Ніколи в житті не робила людям зла та не тримає зла на того, хто її образив. Господарює біля численного господарства, дає раду городу повсякчас допоможе та підтримує і рідного, і чужого. І завжди поряд з нею пісня. Чи то журлива, чи радісна, рідна українська народна пісня. Але ще радіє, ювілярка, що нагородив Господь роками, міцною і великою родиною, які заслужила згорьованими літами та напрочуд доброю і щедрою душею.

Вітали ювілярку і за дорученням народного депутата Верховної Ради України Григорія Калетніка, бажаючи міцного здоров’я на довгі роки та не втрачати отой величезний потенціал людяності, безмірної доброти, таланту та позитиву.

http://www.kaletnik.com.ua/img/2014-06-15 13.35.24-1.jpg