1 червня - це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.
Повернутися

http://www.kaletnik.com.ua/img/2268-1.JPG1 червня - це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти - гарант самозбереження, здоров'я і процвітання нації. Забезпечення та дотримання прав дитини - необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє.

Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Не забув про підростаюче покоління Погребищенського району народний депутат України Калетнік Г.М.. Його помічники вручили комплекти дитячої літератури всім дитячим садочкам району, побажали нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Це вже стало доброю традицією народного депутата допомагати дитячим садочкам: за його сприяння побудовані ігрові майданчики для діток в с. Спичинці та с. Дзюнькові, для ДНЗ №1 замінено вікна на енергозберігаючі та вручено синтезатор, електром’ясорубку та електроплиту, для ДНЗ №2 та №3 були придбані дитячі ліжечка та стільчики. Протягом кількох років дітвора та учні шкіл завжди отримують солодощі на свята та канцелярські набори.

http://www.kaletnik.com.ua/img/2260-1.JPG

http://www.kaletnik.com.ua/img/2258-1.JPG