Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей
Повернутися

http://kaletnik.com.ua/img/Садочок2-1.jpgЩороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Тому, в це свято хочеться подякувати усім хто піклується про наших діток.

2011 рік був знаковий для Якимівської територіальної громади. Під Новий рік відновив свою роботу дитячий навчальний заклад "Дзвіночок" після двадцятирічної перерви. Завдяки зусиллям працівників закладу та батьків був здійснений капітальний ремонт приміщення. Садочок стали відвідувати понад 30 дітей із сіл Якимівка та Бугаївка, освітньо – виховний процес забезпечують дев’ять працівників.

Педагогічний та батьківський колективи дитячого навчального закладу "Сонечко" від щирого серця дякують народному депутату України Григорію Калетніку за підтримку та опіку. Перший, хто привітав садочок із відкриттям був саме Григорій Миколайович, тоді дітлахи під ялинку отримали безліч іграшок та необхідного реманенту. А далі щорічно - подарунки під ялинку та до Міжнародного дня захисту дітей. Також, на прохання батьків була надана матеріальна допомога на огорожу біля садочка.

«Бажаємо Вам, Григорію Миколайовичу, міцного здоров’я та успіхів на Вашій нелегкій життєвій дорозі, а ми з нашою малечою в свою чергу обіцяємо радувати Вас своїми успіхами, перемогами та прославляти наш край!!!»

http://kaletnik.com.ua/img/Садочок-1.jpg