Чимало свят ми святкуємо, але є в календарі свято, яке займає особливе місце в житті кожної людини - День Перемоги.
Повернутися
Чимало свят ми святкуємо, але є в календарі свято, яке займає особливе місце в житті кожної людини - День Перемоги. Серцю кожного з нас дорога ця дата. Дорога пам’яттю про тих, хто ціною свого власного життя відстоював свободу і мирне небо. Ми повинні завжди пам’ятати про людей, що віддали свої життя за свободу і світле майбутнє нашої країни. Ми повинні пам’ятати і шанувати тих, які ще сьогодні живуть і радіють мирному небу – це наші ветерани Великої Вітчизняної війни. Згадувати та піклуватися про них - це наш святий обов’язок.


Щорічно, напередодні святкових днів, помічники народного депутата України Григорія Калетніка відвідують родини ветеранів. Особлива увага одиноким людям поважного віку, які потребують допомоги. До Григорія Миколайовича звернулася жителька смт. Оратів Бикова Марія Єрмолаївна про надання їй допомоги. У цьому році її має виповнитися 95 років.

Нелегка випала доля Марії Єрмолаївні. В юності тяжко працювала в далекому Забайкалі, в тяжкі воєнні часи – 1943 рік – народила сина, а в 1947 році – другого сина. Звичайно, важко було піднімати дітей в такий час. Виховувала їх одна, але виросли її діти гарними людьми. На жаль, одного сина вже немає в живих, нелегка й доля складається в онуків, тому й звернулася старенька по допомогу. Звичайно, надана їй матеріальна допомога не вирішить усіх проблем, але увага, опіка та переймання її проблемами, а іноді й проста людська підтримка дає надію, віру у краще. «Вірю у те, що все у нас буде добре» - саме такі слова Марія Єрмолаївна сказала передати Григорію Миколайовичу і подякувати за його підтримку та увагу.