Дороги народного депутата України Григорія Калетніка повсякчас ведуть до людей.
Повернутися
Одна із таких доріг привела до родини Баліцьких. У цій родині незвичайне свято тому, що Анастасія Одександрівна, ветеран війни і праці, жителька села Росоша відзначала своє 90 - річчя. Найкращі щирі вітання і подарунок цій поважній жінці до ювілею передав Григорій Миколайович Калетнік через своїх помічників.


На гостину до іменинниці зібрались рідні, сусіди і близькі. А іменинниця  наче розквітла квітка раділа гостям та їх увагою.  Анастасія Олександрівна розповідала про юність, якій обставини не давали розквітнути, про те, як 41 рік трудилась у рідному господарстві, про трьох синів, що виховала, а тепер має на кого опертись і бути доглянутою, і про онуків розповіла у неї їх шестеро, а заспівавши пісню про війну і коханого на мить засмутилась. Про те згодом уже раділа правнукам, їх у бабусі семеро.

Анастасія Олександрівна незважаючи на поважний вік зовсім не мала бажання відпускати помічників депутата, які щиро від душі дякували їх за невтомну працю, за те що виховала своїх синів прививши їм любов до рідної землі та бажали іменинниці здоров’я, сонячних мирних днів та черговий ювілей зустріти в колі своїх рідних і близьких людей.

Навзаєм родина Баліцький дякувала народному депутату за те, що приділив увагу та турботу до старенької неньки і бажали в подальшому дбати про людей, які заслуговують на особливі слова дяки та поваги.