Народження дитини в сім’ї це завжди велике свято для батьків, рідних та близьких, а враховуючи теперішню демографічну ситуацію в країні, то це свято для всієї України!
Повернутися

Народження дитини в сім’ї це завжди велике свято для батьків, рідних та близьких, а враховуючи теперішню демографічну ситуацію в країні, то це свято для всієї України! А особливо велика радість у селі! Адже в теперішній час так важливо аби в селах народжувалися діти. Виростали там, навчалися, працювали і зберігали наше українське село.

З початку року в районі започаткована акція, спрямована на підтримку молодих батьків, у яких народилися діти. За дорученням народного депутата України Григорія Калетніка відвідується кожна сім’я, в якій народилися діти.

У лютому цього року лелека завітав до одинадцяти родин із сіл Прибережне, Животівка, Заруддя, Кошлани, Медівка, Сабарівка, Фронтівка, Мервин та дві родини із села Гоноратка. Помічники Григорія Калетніка крім вітальних слів на адресу батьків та новонароджених діток, висловлюють слова подяки та підтримки для молодих сімей, вивчають їх проблеми, шукають шляхи їх вирішення. А проблем у них вистачає. У багатодітній сім’ї, що проживає у с. Мервин народилася п’ята - довгоочікувана дівчинка Настуся. Декілька років назад родина переїхала з Росії на Батьківщину чоловіка в стареньку хатину. Зараз намагаються розширити своє житло, поліпшити умови проживання, адже дітки ростуть і їх потрібно забезпечувати всім необхідним. Звичайно, до такої родини буде особлива увага з боку народного депутата Г.Калетніка. Такі сім’ї потрібно підтримувати, всіляко допомагати, тому що наші діти – це майбутнє нашої країни!