Григорій Калетнік, спільно із своїми помічниками, продовжує працювати за одним із критерієм «Мети досягає той, хто її прагне» та на спільний результат – збереження і примноження злагоди в державі та суспільстві
Повернутися

Для того аби непохитною була віра людей на краще, а також з метою уважного ставлення до людей старшого покоління народний депутат України Григорій Калетнік  відрядив своїх помічників до села Нової Прилуки аби привітати Малюту Марфу Север’янівну, ветерана війни і праці з 90- річчям від Дня народження. Бо саме ця чудова українська жінка заслуговує на особливу увагу і шану.

Ще в ранньому дитинстві Марфа Север’янівна залишилась без матері, і разом із братом та сестрою «виживали», як могли. З тринадцятирічного віку працювала у місцевому господарстві на різних роботах. За працелюбивість їй доручили очолювати ланку по вирощуванню буряків. Де і пропрацювала 25 років. Страшними спогадами згадувала ювілярка і молоді роки проведені в Німеччині, і голод. Проте людину сильної вдачі - Марфу Север’янівну зламати не можливо, вона з гідністю пройшла випробування долі. ЇЇ трудовий шлях складає понад 50 років. Виховувала дітей, має троє онуків і два правнуки.

У день народження Марфи Север’янівни, від імені депутата, його помічники бажали їй здоров’я, добробуту та миру, висловили щирі слова вдячності за невтомну працю та вручили подарунок.

Григорію Калетніку ювілярка дякувала за увагу та бажала аби і надалі з честю ніс почесну місію – служіння людям.