Григорій КАЛЕТНІК вважає вшанування людей старшого покоління одним із своїх напрямків роботи.
Повернутися

25 квітня 2014 року Олена Семенівна Гарбузар, ветеран війни і праці, жителька м. Липовець відзначала своє 90 - річчя.

За дорученням народного депутата України Григорія Калетніка його помічники вітали ювілярку із її черговим ювілеєм та наступаючим Днем перемоги.

Зі словами подяки за багаторічну роботу та любов до рідної землі Олені Семенівні бажали міцного здоров’я, сонячних днів, миру на землі та нової зустрічі на наступних іменинах.

Свідченням любові до Вітчизни є те, що попри важкі повоєнні роки іменинниця зберегла людські цінності і уже в поважному віці з теплотою і ласкою переповідала про те, як у восьмирічному віці ледь не померла від голоду, потім у 16 років молодою не за своєю волею потрапила до Німеччини,  як виховувала троє діток і не покладаючи рук працювала у Ремзаводі - у цеху - виготовляла деталі. А потім уже будучи на пенсії допомагала своїм сусідам доглядати діток.

Люди є красивими за вродою, розумом, душею, молодістю. А от поспілкувавшись із ювіляркою розумієш, що її краса в людяності. А тіло це тільки одяг для людини, головне душа і серце вони напевне не старіють. Тому й бажали Олені Семенівні столітній ювілей відзначати теж у гарному гуморі та з чарівною посмішкою.

За вітання до свят іменинниця дякувала Григорію Калетніку і бажала довголіття та повну чашу благополуччя.