Народний депутат України Григорій Калетнік - серед людей і для людей 2014 рік - 26 квітня - 28-мі роковини Чорнобильської катастрофи .
Повернутися

Це - сумна дата, а тому особливий хвилюючий день. Від інших суспільних подій відрізняється тим, що поєднує й уособлює у собі загальнолюдські чесноти та вічні цінності: сміливість, мужність, патріотизм та самопожертву.

28 років проминуло відтоді, як Чорнобильська трагедія приголомшила увесь світ, наклала важкий відбиток на плечі кожного українця. З того дня відходять у вічність найкращі люди, і ще не одне покоління відчуватиме біль у серцях та коштуватиме гіркоту полину.

Визначаючи величність людей, що виконали наказ совісті, народний депутат України Григорій Калетнік відрядив своїх помічників, щоб віддати шану Липовецьким героям «чорнобильцям». Слова вдячності та щирі побажання міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди адресували помічники від імені депутата ліквідаторам І категорії Поєдинку Михайлу Борисовичу, жителю м.Липовець, Криваку Василю Гнатовичу, жителю с. Вахнівка, Трембовецькому Миколі Васильовичу, жителю смт.Турбів. Навзаєм ліквідатори дякували Григорію Калетніку за щорічну увагу і піклування та бажали й надалі бути серед людей та досягати поставленої мети.