15 лютого 2014 року народний депутат України Григорій Калетнік засвідчив свою глибоку шану і повагу Липовецьким воїнам.
Повернутися
15 лютого 2014 року народний депутат України Григорій Калетнік засвідчив свою глибоку шану і повагу Липовецьким воїнам - інтернаціоналістам та передав 113-м учасникам бойових дій низький уклін і слова дяки за мужність, героїзм і самопожертву, побажав усім їм міцного здоров’я, добробуту, усіляких земних гараздів, мирного чистого неба та непохитності віри у краще майбутнє.


На підтримку громадській організації передав матеріальну допомогу та подарував книги «Чорний тюльпан-2».

За клопотанням Григорія Калетніка в ході урочистостей відзначено заохочувальною відзнакою - Грамотою Верховної Ради України та цінним подарунком учасника бойових дій Руслану Володимирівну Поліщук.

Вручено подарунок і квіти від імені народного обранця іменинникам - воїну-інтернаціоналісту, голові ветеранської організації с. Троща, ветерану праці галузі освіти Ґудзю Миколі Олександровичу та 93-річній Вірі Іванівні Ковалик, інваліду війни, старшому лейтенанту, яка безперечно передала естафету мужності і героїзму воїнам-афганцям.

У цей день помічники Григорія Калетніка у селі Війтівці відвідали могилу Володимира Степанка, життя якого обірвалось у чужій для нас стороні, проте до нині він залишився вічно молодим. Володимир ціною свого життя виконав з честю і гідністю свій інтернаціональний обов’язок.

Відвідали кімнату-музей на його честь та подарували книгу пам’яті «Чорний тюльпан-2», аби відвідувачі мали можливість ще раз перегорнути історію тих подій та зберегти пам'ять про наших земляків-героїв.

З нагоди відзначення дати 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану покладено квіти до Меморіалу воїнам-інтернаціоналістам, збудованого за підтримки народного депутата України Григорія Калетніка.

Побудований депутатом у місті Липовець Меморіал пам’яті тих, хто загинув - в ім’я тих, хто живий, дав можливість вперше у цьому році провести мітинг, розділити весь біль з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддати шану всім учасникам тих подій.

Під час проведення заходів, воїни-інтернаціоналісти висловлювали на адресу Григорія Миколайовича вдячність за довгоочікувану споруду та увагу до них і їх рідних, бажали навзаєм усього найкращого.